spacer.png, 0 kB
Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Weer een mijlpaal voor de Sensei..
Weer een mijlpaal voor de Sensei.. PDF Afdrukken E-mail
zondag 12 oktober 2008

Beste karateka's,

zoals de meeste van jullie weten wordt je niet zo maar een karate leraar. Er komen een hele hoop dingen bij kijken en je zult veel diploma's moeten behalen wil je officieel les mogen geven voor de nationale bond.

Onze sensei is zo'n lesgever, omdat hij met veel passie en doorzettings vermogen de wereld van karate in is gegaan.

Maar ook onze sensei blijft steeds dingen leren van anderen en doet cursussen om bij te scholen en beter te worden. Om zo op deze manier ons karateka's nog beter de weg te kunnen wijzen in het karate.

Een jaar geleden is Adriaan daarom ook op examen geweest voor nog een lerarendiploma. Het ging goed deze dag, maar de jurie was over een klein ding toch net niet tevreden. Helaas voor de Adriaan, hij is deze dag ook niet geslaagd. Tot op een aantal weken geleden! Adriaan heeft toch het doorzettingsvermogen gevonden om door te zetten, en de mensen daar te laten zien dat het wel in hem zit. En dat is hem deze keer ruimschoots gelukt. Hij is nu dan ook geslaagd voor zijn lerarendiploma.

Namens alle karateka's gefeliciteerd!

Foto 1

Foto 2

Laatst geupdate op ( zondag 12 oktober 2008 )
 
< Vorige
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB