spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Verslag Open Zeeuwse Kampioenschappen
Verslag Open Zeeuwse Kampioenschappen PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 15 juni 2019

Zaterdag 15 juni 2019 werden de 12e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen gehouden  Onder zeer natte omstandigheden vertrokken de karateka's naar de provincie Zeeland. Na een autorit van ongeveer 1,5 uur arriveerden de karateka's Kasper Welner, Fleur Welner en Jordy van Arkel in de plaats Oost-Souburg.

In de sporthal lagen al 3 matten klaar, waar de kata's op gedraaid moesten worden. Nadat de karateka's zich hadden opgewarmd, begon de wedstrijd voor Kasper en Jordy om 11:30 uur en voor Fleur om 11:45 uur. Het was in het begin een beetje onduidelijk welke kata's wel en welke kata's niet mochten worden gelopen, maar het is toch goedgekomen.

De 3 karateka's hebben alles gegeven en hun uiterste best gedaan, maar soms win je en soms verlies je en helaas kan niet iedereen op het podium staan.

Kasper behaalde een prima 4e plaats.

Fleur behaalde een uitstekende 3e plaats.

Jordy behaalde een fantastische 2e plaats.

Al met al een zeer geslaagde wedstrijd met voor iedereen een mooi vaantje als herinnering.

Oesh

 

Laatst geupdate op ( donderdag 20 juni 2019 )
 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB