spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Verslag Bruinsma Open Karate
Verslag Bruinsma Open Karate PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 30 januari 2016

Zaterdag 30 januari 2016 was het Bruinsma Open Karate toernooi in Stadskanaal. Dit was een karatetoernooi voor karateka's vanaf 14 jaar en de 1e wedstrijd in het jaar 2016.

Jordy van Arkel had zich opgegeven voor deze wedstrijd en moest dus vroeg zijn bed uit om op tijd in Stadskanaal te zijn. De inschrijving begon om 9:15 uur, dus om 6:15 uur vertrokken uit Haaften. Na een lange autorit in de stromende regen kwam hij aan bij het Sportcentrum Bruinsma. Verschillende karateka's hadden zich verzameld en 3 matten lagen al klaar om te beginnen. Een mat, waarop Jordy zijn kata's moest laten zien, was extra lastig, omdat deze zeer glad was. Dit resulteerde in het feit dat verschillende karateka's zich op deze mat moesten inhouden.

De eerste partij moest Jordy tegen een Duitse karateka, deze won hij met 2-1. Nu was Jordy warm gedraaid en de tweede en derde partij won hij unaniem met 3-0. Daarna stond hij in de finale. Dit was in Stadskanaal heel spectaculair aangekleed met veel licht en muziek. De kata die Jordy liet zien (Kanku), liep uitstekend en hij won deze partij met 4-1 en werd zo 1e in zijn klasse. Daarna moe maar voldaan weer 2,5 uur in de auto gezeten om veilig thuis te komen.

Karateka proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh 

 

 

Laatst geupdate op ( zaterdag 10 maart 2018 )
 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB