spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Verslag Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen
Verslag Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 07 november 2015

Zaterdag 7 november 2015 waren de Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen, onder leiding van de KBN, in Heerlen. Er deden 35 karateverenigingen mee uit Nederland en België.

Yuri Verlee, Biek Lobee en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit toernooi en vertrokken al heel vroeg om op tijd in Heerlen te zijn.

Aan dit toernooi mochten 250 karateka's meedoen, op 27 oktober was dit aantal al bereikt. Het toernooi werd gehouden in een mooie zaal en bij binnenkomst lagen 3 matten te wachten op de partijen die komen gingen.

Yuri kwam uit in de leeftijdsklasse -12 jaar (jongens). In deze klasse zaten in totaal 12 karateka's. Yuri liet uitstekende kata's zien. Yuri heeft alle partijen unaniem gewonnen. De finale wist hij zelfs te winnen met 5-0. Dit resulteerde in een fantastische 1e plaats. Weer een mooie beker voor in de prijzenkast.

Biek kwam uit in de leeftijdsklasse -14 jaar (jongens). In deze klasse zaten in totaal 13 karateka's. Biek heeft uitstekend zijn best gedaan. Hij verloor de 1e partij, de 2e partij won hij en de 3e partij verloor hij helaas. Biek, je hebt vandaag in ieder geval weer de nodige wedstrijdervaring opgedaan. Wie weet, misschien gaat het de volgende keer wel lukken om op het podium te komen!

Jordy was al snel na Yuri en Biek aan de beurt in de leeftijdsklasse 14 - 15 jaar cadetten. Hier zaten 11 karateka's in de poule. Jordy won de eerste partij met 3-0, hij verloor, helaas, de tweede partij met 2-1 en de derde partij won hij met 3-0. Dit resulteerde voor Jordy in een mooie 3e plaats.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

Laatst geupdate op ( zaterdag 26 november 2016 )
 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB