spacer.png, 0 kB
Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Verslag 21e Open Elhatri Kata Toernooi
Verslag 21e Open Elhatri Kata Toernooi PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 03 oktober 2015

Zaterdag 3 oktober 2015 was het 21e Open Elhatri Kata Toernooi in Eindhoven. Dit toernooi staat bekend als een zeer streng, maar goed georganiseerd toernooi en is tevens één van de grootste internationale toernooien in Zuid-Nederland.

Yuri Verlee en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit toernooi en vertrokken al vroeg om op tijd in Eindhoven te zijn. Yuri moest gelijk om 9:00 uur en Jordy om 14:30 uur.

Het toernooi was druk bezet, er deden 56 verschillende karatesportscholen mee, en bij binnenkomst lagen 5 matten te wachten op de partijen die komen gingen.

Yuri kwam uit in de leeftijdsklasse 10 tot en met 11 jaar (jongens en meisjes). In deze klasse zaten in totaal 9 karateka's. Yuri had er zin in. De eerste partij won hij met 2-1, de tweede partij met 3-0. Na deze 2 winstpartijen stond hij in de finale. In de finale liet hij een mooie kata zien en deze werd dan ook terecht beloond met 2-1, zodat hij 1e werd. Hij mocht een grote en mooie beker mee naar huis nemen.

Na een paar uurtjes wachten, was Jordy aan de beurt in de leeftijdsklasse 14 tot en met 17 jaar. Ook hier zaten 9 karateka's in de poule. Jordy zat in een sterke tak. De eerste partij won hij met 3-2 en de tweede partij met 4-1. Na deze 2 gewonnen partijen stond hij in de finale. In de finale liet Jordy overduidelijk zien, wie de beste kata draaide, en won deze partij afgetekend met 5-0. Dus ook voor Jordy een 1e plaats.

Voor de sportschool de beste uitslag die je kunt wensen, 2 karateka's die gaan, en 2 karateka's die de hoofdprijs halen!!

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

 

 

Laatst geupdate op ( zaterdag 01 oktober 2016 )
 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB