spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht arrow Verslag Funakoshi Cup 2015
Verslag Funakoshi Cup 2015 PDF Afdrukken E-mail
zondag 14 juni 2015

Zondag 15 juni 2015 vertrok Jordy van Arkel al vroeg naar Alkmaar om op tijd te zijn bij de Funakoshi Cup. Hij moest voor de middag zijn kata's laten zien. 's-Middags waren Tara van Steenis en Maureen Pfeiffer aan de beurt.

Funakoshi Cup is altijd een moeilijke wedstrijd, met heel veel goede deelnemers, zowel uit binnen- als buitenland.

Jordy deed mee in de categorieën teamkata en individueel kata. Hij vormde een team met 2 karateka's van Karatesportschool Johan v.d. Hoofdakker. Na een flinke strijd te hebben geleverd met de tegenstanders, werden ze knap vierde. Daarna was hij individueel aan de beurt. De kata's liepen fantastisch en hij werd, zeer verdiend, eerste in zijn categorie. Dit is een erg goede prestatie in zo'n sterk deelnemersveld.

Daarna waren Tara en Maureen aan de beurt. Zij zaten beiden in poules met sterke tegenstanders. Zowel Tara als Maureen hebben drie partijen gedraaid, maar helaas vielen ze net buiten de prijzen.

Alle drie de karateka's keerden moe, maar voldaan, weer naar huis. 

 

Laatst geupdate op ( zondag 12 juni 2016 )
 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB