spacer.png, 0 kB
Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Agenda Afdrukken E-mail
zaterdag 30 mei 2015
De sportschool is op de volgende data gesloten
  • Vrijdag 26 april tot en met zondag 5 mei (meivakantie)
  • Maandag 13 mei en maandag 20 mei (schoolexamens)
  • Zondag 9 juni tot en met maandag 10 juni (Pinksteren)
  • Zaterdag 6 juli tot en met zondag 1 september (zomervakantie)
 
Geen wedstrijdtraining op zondag:


  Evenementen:
  • Zondag 19 mei 2019 - Vanencompetitie te Oisterwijk
  • Vrijdag 5 juli 2019 Kyu examens te Haaften
  • Zaterdag 7 september 2019 - Open West-Brabantse te Roosendaal

Oesh 

 
Zeer succesvolle Dan-examens Afdrukken E-mail
zondag 17 mei 2015

Beste karateka's,

Vier maal zwarte band tijdens de KBN Dan-examens!

Tijdens de gehouden KBN Dan-examens in Leersum op zondag 17 mei 2015 was er voor de Karatesportschool Adriaan Spee viermaal een succesvol resultaat. De vier ingeschreven karateka's slaagden allen voor hun zwarte band. Tara, Dick en Robin voor hun 1e Dan KBN karate en Maureen voor haar 2e Dan KBN karate.

De karateka's mochten na afloop van het DAN-examen de felbegeerde zwarte band met bijbehorend internationaal erkend diploma in ontvangst nemen. Het harde trainen en doorzettingsvermogen werd op deze wijze beloond.

Namens alle karateka's proficiat met dit prachtige en welverdiende resultaat!

Oesh 

                

 
Foto's bowlen 25 april 2015 Afdrukken E-mail
zondag 26 april 2015
Onder het kopje FOTO'S staan de afbeeldingen van het bowlen van 25 april 2015 in American Roadhouse te Zaltbommel (met dank aan Tara van Steenis). 
 
Verslag 10e Itosu Kata Open Afdrukken E-mail
zaterdag 11 april 2015

Zaterdag 11 april 2015 was het weer vroeg uit de veren voor Yuri, Quinty, Britt, Biek en Jordy om te vertrekken naar Waalwijk voor het 10e Itosu Kata Open. De gezonde spanning was van verschillende gezichtjes af te lezen, voor Yuri was het zijn eerste grote wedstrijd en ook al hebben Quinty, Britt, Biek en Jordy enige wedstrijdervaring, het blijft toch altijd spannend.

Het was een druk bezet, en zeer goed georganiseerd, toernooi. In de sporthal lagen al 5 matten klaar, waar de kata's op gedraaid moesten worden. De 2 wedstrijdkarateka's stonden gelijktijdig op de mat, de een met een rode band en de ander met een blauwe band.

Yuri heeft het heel goed gedaan, helaas verloor hij de strijd om de 3e plaats en werd uitelndelijk 4e.

Quinty heeft het ook uitstekend gedaan, weer wedstrijdervaring opgedaan, maar helaas net buiten de prijzen.

Britt deed het fantastisch in een sterk bezette poule en heeft er weer een mooie beker bij, zij werd 3e.

Biek deed het ook zeer goed, alleen zijn poule was erg zwaar, desondanks weer wedstrijdervaring opgedaan, op naar de volgende wedstrijd.

Last but not least kwam Jordy aan de beurt, de kata's liepen uitstekend en hij wist tot de finale door te dringen en werd 1e in zijn categorie.

's-Middags deed Jordy met 2 jongens van Sportschool Johan v.d. Hoofdakker mee aan het onderdeel teamkata. Na nog een snelle wisseling van plaats, wie links, rechts of voorop moest staan, hebben ze als team fantastisch gepresteerd. Van de 14 teams die meededen zijn ze als team 1e geworden.

Al met al een zeer geslaagde wedstrijd met voor iedereen een mooie herinnering in de vorm van een klein bekertje.

Karateka's proficiat met de behaalde resultaten!!

Klik hier voor uitslagen

Oesh

Op de foto staan Quinty, Britt, Biek, Jordy en coaches Jarco en Berto (Yuri ontbreekt op de foto) 

 

 
Druk bezet karateweekend Afdrukken E-mail
zaterdag 28 maart 2015

Karateka's,

Het was weer een druk bezet karateweekend met 2 wedstrijden.

Zaterdag 28 maart 2015 vertrok Jordy naar Amstelveen voor WAKO VII. Jordy zat in een poule met 7 karateka's. Er waren 6 bruine banders en 1 groen (Jordy).Je moest een kata laten zien en daar kreeg je punten voor. De karateka met het hoogst aantal punten had gewonnen. Jordy eindigde gelijk voor de 1e plaats en moest dus nog een kata laten zien. Hij eindigde met 0,3 punten verschil op de 2e plaats.

Zondag 29 maart 2015 vertrokken Quinty, Britt, Biek, Jordy en Tara naar Halsteren voor het 8e Tamashii Open Karate Toernooi. Dit is ook een toernooi om punten. De karateka's die in hun poule bij de hoogste 4 zitten, gaan door naar de finale en gaan dan weer strijden om de punten om zo de 1e plaats te behalen. De 5 karateka's hebben voortreffelijk hun best gedaan en haalden alle 5 de finale.

Na uitstekend gelopen kata's is Biek 4e geworden, Quinty en Britt zijn 3e geworden, Tara is 2e geworden en Jordy is 1e geworden.

Alle karateka's van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Oesh

Op de foto staan Quinty, Britt, Tara, Jordy en coaches Jarco en Berto (Biek ontbreekt op de foto) 

 

 
Druk karateweekend Afdrukken E-mail
zondag 15 maart 2015

Zaterdag 14 maart 2015 deden ongeveer 11 karateka's mee aan de vanencompetitie in Harderwijk. Ze hebben partijtjes gewonnen en verloren maar hebben vooral een goede inzet getoond, plezier gehad en veel geleerd.

 

Zondag 15 maart 2015 werd het Tom van der Kolk Kata Tournament in Alkmaar gehouden. 

Jordy heeft de eer van Sportschool Adriaan Spee hooggehouden en haalde, zeer verdiend, een 3e plaats in een sterk bezet deelnemersveld in de categorie 5e tot en met 1e kyu.

 

Ook werden op zondag 15 maart 2015 de proefexamens voor de 1e tot en met 3e dan gehouden in Leusden. Voor de 1e dan gingen Tara, Robin en Dick op proefexamen en voor de 2e dan Maureen. Ze zijn alle 4 geslaagd voor het proefexamen en mogen dus op voor het echte examen in mei.

Alle karateka’s van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Oesh

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 61 - 70 van 73
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB