spacer.png, 0 kB
Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Verslag NK Jeugd 2015 Afdrukken E-mail
zaterdag 19 september 2015

Zaterdag 19 september 2015 was het Nederlands Kampioenschap Jeugd, Cadetten, Junioren en -21 Jaar (Kata) in Apeldoorn. Als je het woord Nederlands Kampioenschap hoort, vinden de meeste karateka's het toch spannend om hieraan mee te doen, maar Daan Burghout, Jordy van Arkel, Tara van Steenis en Maureen Pfeiffer trokken zich hier niets van aan en gingen vol goede moed naar Apeldoorn.

Het was erg druk, ruim 500 karateka's uit heel Nederland hadden zich verzameld in Apeldoorn en er lagen 4 matten te wachten op de partijen die komen gingen.

Daan was gelijk als eerste aan de beurt. Wat er toen allemaal gebeurde, diskwalificaties van tegenstanders etc., weet niemand. Maar Daan deed gewoon zijn kata en hij won, tot ieders verbazing, een fantastische zilveren medaille.

Tara was daarna aan de beurt. Zij zat in een zware en grote poule bij meisjes 14-15 jaar. Zij heeft uitstekend haar best gedaan, maar helaas zat er deze keer geen medaille in voor haar.

Daarna was Jordy aan de beurt. Voor het eerst in de klasse cadetten 14-15 jaar. De eerste partij verloor hij met 3-2, maar hij gaf de moed niet op en via de herkansing kwam hij sterk terug. Hij behaalde een prachtige bronzen medaille.

Als laatste was Maureen aan de beurt. Onder aanmoedigende blikken van Daan, Tara en Jordy liep Maureen de kata's. De eerste partij won zij, waarna zij vervolgens de tweede partij verloor. Na de herkansing won ze de derde partij. Naast alle prijzen die Maureen al heeft behaald, mag zij nu weer een mooie bronzen medaille omhangen.

Voor de sportschool een zeer geslaagde NK!!

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Onder het kopje foto's staan nog een paar afbeeldingen. 

Oesh 

 

 

 
Verslag 13e Open West-Brabantse 2015 Afdrukken E-mail
zaterdag 20 juni 2015

Zaterdag 20 juni 2015 was de 13e Open West-Brabantse in Roosendaal. Dit is de laatste "grote" karatewedstrijd voor de zomervakantie. De sportschool was goed vertegenwoordigd voor deze wedstrijd. Hopelijk krijgt dit een vervolg en gaat dit ook bij andere wedstrijden gebeuren!! 

Daan Burghout, Quinty Stijlaart, Britt Stijlaart, Yuri Verlee, Biek Lobee, Jordy van Arkel en Maureen Pfeiffer waren al vroeg vertrokken, want de eerste partijen begonnen al om 9:00 uur. Alle katawedstrijden waren voor de middag. Het was een druk bezet toernooi en de poules waren pittig.

Daan zat in een poule met 27 tegenstanders, hij heeft heel goed zijn best gedaan, maar helaas geen prijs.

Quinty zat in een poule met 16 tegenstanders, ook zij liet een prima kata zien, maar er kunnen er, jammer genoeg, maar drie prijs hebben.

Britt had helaas de pech dat ze weer Noortje tegenkwam om de 3e plaats, maar zij is keurig 4e geworden.

Biek gaat steeds beter presteren en wist zelfs ook een partij te winnen, maar werd in de herkansing uitgeschakeld.

Yuri deed het uitstekend, hij liet mooie kata's zien en heeft zo zijn eerste prijs binnengehaald op een "groot" toernooi, hij werd 3e.

Jordy deed het voortreffelijk, en na zijn 1e plaats zondag in Alkmaar, heeft hij weer alle partijen gewonnen en werd zo 1e.

Maureen zat in een sterke poule, maar de kata's liepen goed en zij wist door te dringen tot de finale en werd keurig 2e.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat en ook al heb je nu geen prijs, wie weet, de volgende keer wel. Je hebt vandaag in ieder geval weer de nodige ervaring op wedstrijdniveau opgedaan!

Onder het kopje foto's staan nog een paar afbeeldingen.

Oesh

 

 

 
Verslag Funakoshi Cup 2015 Afdrukken E-mail
zondag 14 juni 2015

Zondag 15 juni 2015 vertrok Jordy van Arkel al vroeg naar Alkmaar om op tijd te zijn bij de Funakoshi Cup. Hij moest voor de middag zijn kata's laten zien. 's-Middags waren Tara van Steenis en Maureen Pfeiffer aan de beurt.

Funakoshi Cup is altijd een moeilijke wedstrijd, met heel veel goede deelnemers, zowel uit binnen- als buitenland.

Jordy deed mee in de categorieën teamkata en individueel kata. Hij vormde een team met 2 karateka's van Karatesportschool Johan v.d. Hoofdakker. Na een flinke strijd te hebben geleverd met de tegenstanders, werden ze knap vierde. Daarna was hij individueel aan de beurt. De kata's liepen fantastisch en hij werd, zeer verdiend, eerste in zijn categorie. Dit is een erg goede prestatie in zo'n sterk deelnemersveld.

Daarna waren Tara en Maureen aan de beurt. Zij zaten beiden in poules met sterke tegenstanders. Zowel Tara als Maureen hebben drie partijen gedraaid, maar helaas vielen ze net buiten de prijzen.

Alle drie de karateka's keerden moe, maar voldaan, weer naar huis. 

 

 
Agenda Afdrukken E-mail
zaterdag 30 mei 2015
De sportschool is op de volgende data gesloten
  • Maandag 15 oktober 2018 (Herfstvakantie)
  • Vrijdag 19 oktober 2018 (Herfstvakantie)
  • Vrijdag 14 december 2018 - geen les in Haaften in verband met opbouw kerstfair in De Burcht
  • Zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 (Kerstvakantie)

 
  Evenementen:
  • Zaterdag 6 oktober 2018 - 24ste Open Elhatri Kata en Kumite Toernooi te Veldhoven
  • Zaterdag 13 oktober 2018 - vanencompetitie te Harderwijk
  • Zaterdag 27 oktober 2018 - Open NK Jeugd, Cadetten, Junioren en -21 Jaar te Almere
  • Zondag 9 december 2018 - vervangende les van vrijdag 14 december 2018 te Haaften
  • Vrijdag 21 december 2018 -kyu examens te Haaften

Oesh

 

 

 
Zeer succesvolle Dan-examens Afdrukken E-mail
zondag 17 mei 2015

Beste karateka's,

Vier maal zwarte band tijdens de KBN Dan-examens!

Tijdens de gehouden KBN Dan-examens in Leersum op zondag 17 mei 2015 was er voor de Karatesportschool Adriaan Spee viermaal een succesvol resultaat. De vier ingeschreven karateka's slaagden allen voor hun zwarte band. Tara, Dick en Robin voor hun 1e Dan KBN karate en Maureen voor haar 2e Dan KBN karate.

De karateka's mochten na afloop van het DAN-examen de felbegeerde zwarte band met bijbehorend internationaal erkend diploma in ontvangst nemen. Het harde trainen en doorzettingsvermogen werd op deze wijze beloond.

Namens alle karateka's proficiat met dit prachtige en welverdiende resultaat!

Oesh 

                

 
Foto's bowlen 25 april 2015 Afdrukken E-mail
zondag 26 april 2015
Onder het kopje FOTO'S staan de afbeeldingen van het bowlen van 25 april 2015 in American Roadhouse te Zaltbommel (met dank aan Tara van Steenis). 
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 51 - 60 van 66
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB