spacer.png, 0 kB
Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Verslag Slingerland Katatoernooi Afdrukken E-mail
zaterdag 23 april 2016

Zaterdag 23 april 2016 vertrokken karateka's Jesse de Koning, Jens van der Broek, Biek Lobee en Jordy van Arkel naar het Slingerland Karate Katatoernooi in Capelle a/d IJssel. Dit is een toernooi waarin dezelfde stijl wordt beoefend als bij Sensei Adriaan Spee. Het was een leuk en laagdrempelig toernooi, wat zeker voor meerdere karateka's geschikt was.

Jesse ging voor de eerste keer naar een karatetoernooi en was wel zenuwachtig, maar ondanks dat hij de 4 partijen verloor, heeft hij het wel leuk gevonden.

Jens heeft al meer ervaring opgedaan met wedstrijden en gaat ook naar vanencompetities. Jens won 2 partijen en verloor 2 partijen.

Biek gaat naar meerdere karatewedstrijden en heeft al de nodige ervaring hoe het gaat bij wedstrijden. Ook Biek won 2 partijen en verloor 2 partijen.

Jordy deed mee in de klasse karateka's met veel wedstrijdervaring. Hij won unaniem alle wedstrijden en werd 1e. 

Voor alle deelnemende karateka's was er aan het eind een certificaat en voor de karateka die eerste was geworden in zijn/haar poule een mooie medaille. 

Het was een leuk en "knus" toernooi, waar je zeker wedstrijdervaring kon opdoen!

Onder het kopje foto's staan nog enkele afbeeldingen.

Oesh

 

 
Foto's levend stratego 2016 Afdrukken E-mail
zondag 17 april 2016

Beste karateka's,

Zaterdag 9 april 2016 was het jaarlijkse karate uitje van Sportschool Adriaan Spee. Onder het genot van een mooi zonnetje vertrokken een flink aantal karateka's naar Berlicum. Maureen en Tara hadden er voor gezorgd dat we het spel levend stratego gingen doen in Berlicum en daarna een hapje eten. Zoals je op de foto's kunt zien, die je kunt vinden onder het kopje foto's, hebben de karateka's zich uitstekend vermaakt. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Tevens willen wij, namens Sportschool Adriaan Spee, Maureen en Tara bedanken voor het organiseren van dit leuke karate uitje.

Oesh 

 

 

 
Zilveren medaille NK Teams 2016 Afdrukken E-mail
zondag 10 april 2016

Zondag 10 april 2016 waren de Nederlands Kampioenschappen Kata, Kumite en Teams voor senioren in Harderwijk. Jordy van Arkel was uitgenodigd door Karatesportschool Johan van den Hoofdakker uit Harderwijk om samen met Koen Wilting en Jasper Jansen deel te nemen aan het onderdeel Teamkata. Ze werden ingedeeld in de categorie cadetten (14-15 jaar). Ondanks dat er niet veel teams zich hadden ingeschreven, haalden ze onder luide aanmoedigingen van ouders en supporters, een 2e plaats.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

 
Verslag 9e Tamashii Toernooi Afdrukken E-mail
zondag 03 april 2016

Zondag 3 april 2016 was het 9e Tamashii Open Shotokan Karate Toernooi in Halsteren. Aanzien dit een eindje rijden is, was het voor de deelnemende karateka's (en ouders) vroeg uit de veren op deze zonnige dag.

Er deden 9 karateka's mee Fleur Welner, Kasper Welner, Quinty Stijlaart, Britt Stijlaart, Yuri Verlee, Biek Lobee, Jordy van Arkel, Tara van Steenis, Maureen Pfeiffer en Sensei Adriaan was als scheidsrechter aanwezig bij kata en kumite.

Het was een druk bezet toernooi, wat deze keer anders was georganiseerd als voorgaande jaren. Onze school kwam uit in de Open Klasse en in deze klasse waren drie poules, te weten 6 t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en vanaf zwarte band. De karateka's moesten 2 kata's laten zien. Hiervan werden de punten bij elkaar opgeteld en aan de hand daarvan werden plaats 1, 2 en 3 bekend gemaakt. De indeling van de poules waren voor de meeste karateka's erg zwaar, omdat het op leeftijd was en niet op kleur band.

In de klasse 6 t/m 12 jaar behaalde Yuri een prachtige 3e plaats en Britt een uitstekende 2e plaats. In de klasse 13 t/m 18 jaar behaald Jordy een fantastische 1e plaats en in de klasse zwarte band behaalde Maureen een mooie 3e plaats. Maar de sportschool wil nog even benadrukken dat Fleur, Kasper, Quinty, Biek en Tara goede inzet hebben getoond en het ook geweldig hebben gedaan.

Op dit Shotokan toernooi heeft de Kyokushinkai stijl zich van een prima kant laten zien, want in de klasse zwarte band behaalde Swen van Rosse van Sportschool Johan v.d. Hoofdakker ook een fantastische 1e plaats.

Al met al een zeer geslaagde wedstrijd ondanks dat alles heel erg uitliep.

Karateka's proficiat met de behaalde resultaten en ook al heb je nu niets gehaald, misschien lukt het in de volgende wedstrijd wel!

Oesh

 

 
Vriendenlidmaatschap KBN Afdrukken E-mail
woensdag 02 maart 2016

Beste karateka's,

Onlangs zijn wij (KBN) gestart met ons nieuwe vriendenlidmaatschap. Sinds januari 2016 is het mogelijk om, naast onze reguliere lidmaatschappen, lid te worden als vriend van de KBN. Graag willen we u hier nog wat verder over informeren.

Wat is het vriendenlidmaatschap

Wij bieden een vriendenlidmaatschap voor maar € 5 per jaar. Hiermee steunt u de KBN en geeft u ons de mogelijkheid door te blijven ontwikkelen in topsport, breedtesport, opleiding, scheidsgerecht en evenementen. Het vriendenlidmaatschap is speciaal bedoel voor vrienden en familie van karateka's en sympathisanten van de karatesport.

Aanmelden als vriend van de KBN

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Tevens is het ook mogelijk om online in te schrijven.

INSCHRIJFFORMULIER 

Oesh

 

 

 
Verslag Open Friese Kampioenschappen Afdrukken E-mail
zondag 28 februari 2016

Zondag 28 februari 2016 waren de Open Friese Kampioenschappen in Drachten. Karate Sportschool Adriaan Spee werd vertegenwoordigd door karateka Jordy van Arkel. Het was weer vroeg vertrekken om op tijd in Drachten te zijn. Het weer was prachtig en Jordy had er zin in. Het toernooi werd georganiseerd in een mooie sporthal en er lagen 4 matten klaar. Jordy was ingedeeld in de categorie 14 - 15 jaar cadetten topsport.

Bij dit toernooi wist je niet van tevoren wie er in je poule zat. Dit kreeg je te horen bij binnenkomst in de sporthal. Dus het was voor iedereen een verrassing welke sportschool er was en met hoeveel tegenstanders je te maken kreeg. Jordy zat in in poule met 6 karateka's. Hier was het zo geregeld dat je tegen elke tegenstanders moest. De winnaar kreeg 20 punten en de verliezer 10 punten. De eerste partij won Jordy met 2-1 en de volgende 4 partijen won hij overtuigend met 3-0. Dit resulteerde in een prachtige 1e plaats.

Karateka proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 50 van 69
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB