spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Verslag Bruinsma Open Karate Afdrukken E-mail
zaterdag 30 januari 2016

Zaterdag 30 januari 2016 was het Bruinsma Open Karate toernooi in Stadskanaal. Dit was een karatetoernooi voor karateka's vanaf 14 jaar en de 1e wedstrijd in het jaar 2016.

Jordy van Arkel had zich opgegeven voor deze wedstrijd en moest dus vroeg zijn bed uit om op tijd in Stadskanaal te zijn. De inschrijving begon om 9:15 uur, dus om 6:15 uur vertrokken uit Haaften. Na een lange autorit in de stromende regen kwam hij aan bij het Sportcentrum Bruinsma. Verschillende karateka's hadden zich verzameld en 3 matten lagen al klaar om te beginnen. Een mat, waarop Jordy zijn kata's moest laten zien, was extra lastig, omdat deze zeer glad was. Dit resulteerde in het feit dat verschillende karateka's zich op deze mat moesten inhouden.

De eerste partij moest Jordy tegen een Duitse karateka, deze won hij met 2-1. Nu was Jordy warm gedraaid en de tweede en derde partij won hij unaniem met 3-0. Daarna stond hij in de finale. Dit was in Stadskanaal heel spectaculair aangekleed met veel licht en muziek. De kata die Jordy liet zien (Kanku), liep uitstekend en hij won deze partij met 4-1 en werd zo 1e in zijn klasse. Daarna moe maar voldaan weer 2,5 uur in de auto gezeten om veilig thuis te komen.

Karateka proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh 

 

 

 
Spreekbeurttas Afdrukken E-mail
dinsdag 29 december 2015

Beste karateka's,

Elk kind wil wel eens een spreekbeurt houden over zijn favoriete sport! Bij sensei Adriaan is een spreekbeurttas verkrijgbaar die ontwikkeld is door de Karate-Do Bond Nederland. Deze spreekbeurttas kun je voor een week lenen.

In de tas zitten een Kyu diploma, een stukje band van elke kleur, KBN stickers, een USB stick met foto's en video's en een ringband met allerlei informatie over karate. Alle informatie dus bij elkaar om een leuke en informatieve spreekbeurt te houden!

Oesh

 

 
Verslag 28e Elhatri minitoernooi Afdrukken E-mail
zondag 22 november 2015

Zondag 22 november 2015 was het 28e Elhatri minitoernooi te Eindhoven. Sportschool Adriaan Spee was vertegenwoordigd door karateka's Yuri Verlee, Fleur Welner, Kasper Welner, Simone Vroegop en Biek Lobee. Het toernooi begon een kwartier eerder in verband met het grote aantal deelnemers dat deelnam aan de katawedstrijden.

Er is vandaag veel inzet getoond door de vijf deelnemers.

Yuri is 1e geworden in categorie 3 Mixed Wit-Geel. Goed gedaan, weer een prijs voor in de prijzenkast!

Fleur is 3e geworden in categorie 2 Gemengd Oranje. De eerste podiumplaats voor Fleur op een wedstrijd, goed zo!

Kasper, Simone en Biek hebben wedstrijden gewonnen en verloren, maar vielen net buiten de prijzen, maar voor elke karateka was er een medaille als aandenken aan deze wedstrijddag.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat en ook al heb je nu geen prijs, wie weet, de volgende keer wel. Je hebt vandaag in ieder geval weer de nodige ervaring op wedstrijdniveau opgedaan!

Oesh

     

  

 
Podiumplaats NK Teams te Apeldoorn Afdrukken E-mail
zondag 22 november 2015

Zondag 22 november 2015 waren de Nederlands Kampioenschappen Kata, Kumite en Teams voor senioren in Apeldoorn. Jordy van Arkel was uitgenodigd door Karatesportschool Johan van den Hoofdakker uit Harderwijk om samen met Koen Wilting en Jasper Jansen deel te nemen aan het onderdeel Teamkata. Ze werden ingedeeld in de categorie cadetten (14-15 jaar). Ondanks dat er niet veel teams zich hadden ingeschreven, haalden ze onder luide aanmoedigingen van ouders en supporters, een 3e plaats.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh 

  

 

 
Verslag Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen Afdrukken E-mail
zaterdag 07 november 2015

Zaterdag 7 november 2015 waren de Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen, onder leiding van de KBN, in Heerlen. Er deden 35 karateverenigingen mee uit Nederland en België.

Yuri Verlee, Biek Lobee en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit toernooi en vertrokken al heel vroeg om op tijd in Heerlen te zijn.

Aan dit toernooi mochten 250 karateka's meedoen, op 27 oktober was dit aantal al bereikt. Het toernooi werd gehouden in een mooie zaal en bij binnenkomst lagen 3 matten te wachten op de partijen die komen gingen.

Yuri kwam uit in de leeftijdsklasse -12 jaar (jongens). In deze klasse zaten in totaal 12 karateka's. Yuri liet uitstekende kata's zien. Yuri heeft alle partijen unaniem gewonnen. De finale wist hij zelfs te winnen met 5-0. Dit resulteerde in een fantastische 1e plaats. Weer een mooie beker voor in de prijzenkast.

Biek kwam uit in de leeftijdsklasse -14 jaar (jongens). In deze klasse zaten in totaal 13 karateka's. Biek heeft uitstekend zijn best gedaan. Hij verloor de 1e partij, de 2e partij won hij en de 3e partij verloor hij helaas. Biek, je hebt vandaag in ieder geval weer de nodige wedstrijdervaring opgedaan. Wie weet, misschien gaat het de volgende keer wel lukken om op het podium te komen!

Jordy was al snel na Yuri en Biek aan de beurt in de leeftijdsklasse 14 - 15 jaar cadetten. Hier zaten 11 karateka's in de poule. Jordy won de eerste partij met 3-0, hij verloor, helaas, de tweede partij met 2-1 en de derde partij won hij met 3-0. Dit resulteerde voor Jordy in een mooie 3e plaats.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

 
Verslag 21e Open Elhatri Kata Toernooi Afdrukken E-mail
zaterdag 03 oktober 2015

Zaterdag 3 oktober 2015 was het 21e Open Elhatri Kata Toernooi in Eindhoven. Dit toernooi staat bekend als een zeer streng, maar goed georganiseerd toernooi en is tevens één van de grootste internationale toernooien in Zuid-Nederland.

Yuri Verlee en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit toernooi en vertrokken al vroeg om op tijd in Eindhoven te zijn. Yuri moest gelijk om 9:00 uur en Jordy om 14:30 uur.

Het toernooi was druk bezet, er deden 56 verschillende karatesportscholen mee, en bij binnenkomst lagen 5 matten te wachten op de partijen die komen gingen.

Yuri kwam uit in de leeftijdsklasse 10 tot en met 11 jaar (jongens en meisjes). In deze klasse zaten in totaal 9 karateka's. Yuri had er zin in. De eerste partij won hij met 2-1, de tweede partij met 3-0. Na deze 2 winstpartijen stond hij in de finale. In de finale liet hij een mooie kata zien en deze werd dan ook terecht beloond met 2-1, zodat hij 1e werd. Hij mocht een grote en mooie beker mee naar huis nemen.

Na een paar uurtjes wachten, was Jordy aan de beurt in de leeftijdsklasse 14 tot en met 17 jaar. Ook hier zaten 9 karateka's in de poule. Jordy zat in een sterke tak. De eerste partij won hij met 3-2 en de tweede partij met 4-1. Na deze 2 gewonnen partijen stond hij in de finale. In de finale liet Jordy overduidelijk zien, wie de beste kata draaide, en won deze partij afgetekend met 5-0. Dus ook voor Jordy een 1e plaats.

Voor de sportschool de beste uitslag die je kunt wensen, 2 karateka's die gaan, en 2 karateka's die de hoofdprijs halen!!

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat.

Oesh

 

 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 50 van 62
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB