spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Verslag vanencompetitie Goirle Afdrukken E-mail
zondag 29 januari 2017

We hebben vandaag weer een productieve Vanencompetitie zuid in Goirle meegemaakt.

Het was weer voor iedereen leerzame dag.

De kinderen hebben de volgende resultaten behaald in wedstrijdpunten:

 - Emma Moerland 70 punten

 - Quinty Stijlaart 80 punten

 - Leon Wensveen 40 punten

 - Daan Burghout 50 punten

 - Jens van der Broek 50 punten

 - Yuri Verlee 80 punten

 - Kasper Welner 40 punten

 - Biek Lobee 80 punten

 - Britt Stijlaart 80 punten

 - Fleur Welner 80 punten

En natuurlijk hebben ze ook allemaal nog 10 punten gekregen voor de deelname.

Oesh

 

 

 
Verslag Bruinsma Open Karate 2017 Afdrukken E-mail
zaterdag 21 januari 2017

Zaterdag 21 januari 2017 was het Bruinsma Open Karate toernooi in Stadskanaal. Dit was een karatetoernooi voor karateka's vanaf 14 jaar en de 1e wedstrijd in het jaar 2017.

Jordy van Arkel had zich opgegeven voor deze wedstrijd en moest dus vroeg zijn bed uit om op tijd in Stadskanaal te zijn. De inschrijving begon om 9:30 uur, dus om 6:30 uur vertrokken uit Haaften. Na een lange autorit kwam hij aan bij Sportcentrum Bruinsma. Verschillende karateka's hadden zich verzameld en 3 matten lagen al klaar om te beginnen.

Jordy heeft weer een prachtige 3e plaats weten te bemachtigen.

Karateka proficiat met het behaalde resultaat. 

Oesh

 

 
Succesvolle danexamens Afdrukken E-mail
zondag 11 december 2016

Op zondag 11 december jl. werden in Sporthal De Sypel te Harderwijk de landelijke Danexamens afgenomen onder auspiciën van de KBN, Karate-do bond Nederland. Deze zwarte bandexamens worden slechts 2x per jaar georganiseerd. Voor Karate Sportschool Adriaan Spee uit Haaften/Zaltbommel, maar in het bijzonder voor de deelnemende karateka's een bijzonder succesvolle dag. Maar liefst alle drie de ingeschreven kandidaten slaagden voor hun Dan-examen. Lasse Ubink en Jordy van Arkel behaalden hun 1e Dan (zwarte band), Marcel Moerland behaalde zijn 2e Dan.

Alle jaren van hard trainen en doorzettingsvermogen werd op deze wijze beloond.

Namens alle karateka's van harte gefeliciteerd met dit prachtige en welverdiende resultaat!

Oesh

 

  

 
Verslag NK Jeugd Afdrukken E-mail
zaterdag 26 november 2016

Op een koude zaterdagmorgen, 26 november 2016, werd het Nederlands Kampioenschap Karate voor Jeugd, Cadetten, Junioren en -21 Jaar te Zoetermeer gehouden.

Daan Burghout, Quinty Stijlaart, Yuri Verlee, Britt Stijlaart en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit Nederlands Kampioenschap Karate en vertrokken al vroeg om op tijd in Zoetermeer te zijn. Het toernooi begon om 9:00 uur.

Aan dit toernooi deden 600 karateka's mee uit Nederland en bij binnenkomst lagen 5 matten te wachten op de partijen die komen gingen. Daan, Quinty en Yuri moesten gelijk om 9:00 hun kata's laten zien. Alle 3 de karateka's zaten in een verschillende klasse, dus de sportschool had gelijk 3 matten bezet. Alle 3 karateka's hebben uitstekende kata's laten zien, maar helaas was het niet genoeg om door te gaan

Daarna kwam Britt aan de beurt. Zij zat in een hele grote poule met sterke tegenstanders. Zij won twee partijen en daarna verloor ze haar derde partij. Dit was helaas niet genoeg om verder te gaan.

Als laatste kwam Jordy aan de beurt. De 1e partij won hij, de 2e partij won hij, de halve finale verloor hij van de latere winnaar. Daarna kwam de herkansing voor de 3e plaats. Jordy gaf alles wat hij had en won deze partij met 3-2. Jordy is dus fantastisch 3e geworden op het NK karate.

Alle 5 karateka's hebben uitstekend hun best gedaan en mooie kata's laten zien. Dit was tenslotte niet zomaar een wedstrijd, maar wel het NK Karate voor de jeugd.

Oesh

 

  

 

 
Verslag 30e Elhatri minitoernooi Afdrukken E-mail
zondag 20 november 2016

Vanmorgen (20 november 2016) was er van uitslapen weer geen sprake.

Door een overvolle wedstrijdagenda waren de katawedstrijden van het 30e Elhatri Minitoernooi een half uur eerder begonnen.

Half 9 inschrijven, dus kwart over 7 vertrektijd uit de Bommelerwaard.

Er waren helaas maar 2 leden van het wedstrijdteam van onze sportschool aanwezig, maar we hebben toch een mooi resultaat voor onze school kunnen boeken. 

Yuri en Biek lieten allebei hele mooie uitgevoerde kata's zien.

Helaas voor Biek waren zijn tegenstanders net iets beter, maar hij heeft het toch heel goed gedaan en hopelijk is het voor hem een goede stimulans om nog harder te trainen en de stijgende lijn voort te zetten.

Ook voor Yuri stond er veel op het spel, want hij wilde natuurlijk zijn 1e plaats van vorig jaar heel graag zo goed mogelijk verdedigen.

Dat lukte heel goed, want hij liep hele goede en strak uitgevoerde kata's en wist wederom een schitterende 1e plaats te scoren. 

Beide karateka's hebben dus weer een visitekaartje afgegeven voor onze sportschool. 

Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! 

Oesh

 

 

 

 

 
Proefexamen voor het KBN danexamen Afdrukken E-mail
zondag 06 november 2016

Zaterdag 5 november 2016 werd er in Langbroek een proefexamen gehouden voor het KBN danexamen wat plaats zal vinden in Harderwijk op zondag 11 december a.s.

Van de 11 karateka's hebben 6 karateka's een positief advies gekregen. Te weten: Lasse Ubink en Jordy van Arkel van onze karateschool en Anouk v.d. Brink, Michelle Herssenberg, Julia Appelman en Stan Hop van Sportschool Johan v.d. Hoofdakker.

Oesh 

 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 40 van 73
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB