spacer.png, 0 kB
Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.
 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Nieuwsoverzicht
Nieuws overzicht
Verslag 30e Elhatri minitoernooi Afdrukken E-mail
zondag 20 november 2016

Vanmorgen (20 november 2016) was er van uitslapen weer geen sprake.

Door een overvolle wedstrijdagenda waren de katawedstrijden van het 30e Elhatri Minitoernooi een half uur eerder begonnen.

Half 9 inschrijven, dus kwart over 7 vertrektijd uit de Bommelerwaard.

Er waren helaas maar 2 leden van het wedstrijdteam van onze sportschool aanwezig, maar we hebben toch een mooi resultaat voor onze school kunnen boeken. 

Yuri en Biek lieten allebei hele mooie uitgevoerde kata's zien.

Helaas voor Biek waren zijn tegenstanders net iets beter, maar hij heeft het toch heel goed gedaan en hopelijk is het voor hem een goede stimulans om nog harder te trainen en de stijgende lijn voort te zetten.

Ook voor Yuri stond er veel op het spel, want hij wilde natuurlijk zijn 1e plaats van vorig jaar heel graag zo goed mogelijk verdedigen.

Dat lukte heel goed, want hij liep hele goede en strak uitgevoerde kata's en wist wederom een schitterende 1e plaats te scoren. 

Beide karateka's hebben dus weer een visitekaartje afgegeven voor onze sportschool. 

Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! 

Oesh

 

 

 

 

 
Proefexamen voor het KBN danexamen Afdrukken E-mail
zondag 06 november 2016

Zaterdag 5 november 2016 werd er in Langbroek een proefexamen gehouden voor het KBN danexamen wat plaats zal vinden in Harderwijk op zondag 11 december a.s.

Van de 11 karateka's hebben 6 karateka's een positief advies gekregen. Te weten: Lasse Ubink en Jordy van Arkel van onze karateschool en Anouk v.d. Brink, Michelle Herssenberg, Julia Appelman en Stan Hop van Sportschool Johan v.d. Hoofdakker.

Oesh 

 

 

 
Verslag vanencompetitie Harderwijk Afdrukken E-mail
zaterdag 29 oktober 2016

Zaterdag 29 oktober 2016 werd er weer een vanencompetitie gehouden in Harderwijk. Dit is de eerste vanencompetitie na de grote vakantie. De sportschool werd uitstekend vertegenwoordigd door 12 karateka's te weten Daan Burghout, Jens van der Broek, Quinty Stijlaart, Britt Stijlaart, Fleur Welner, Kasper Welner, Emma Moerland, Bryan van Rooijen, Simone Vroegop, Yuri Verlee, Tristan van Hemert en Jordy van Arkel.

Er werd door de karateka's flink gestreden om zoveel mogelijk punten te behalen voor de volgende kleur vaan. De ene karateka wint partijen, de andere karateka verliest partijen, maar je haalt hier altijd punten. Voor Emma en Tristan was het extra spannend, het was tenslotte de eerste keer dat ze meededen met de vanencompetitie. Emma werd zelfs beloond met een "reuze"beker. Deze beker geldt als aanmoedigingsprijs. Goed gedaan Emma!

Tevens was het een spannende middag voor Lasse Ubink. Hij ging deze middag op voor zijn licentie om scheidsrechter te kunnen worden. De theorie had hij al behaald, vanmiddag kwam het praktijkexamen. Ook hier is hij voor geslaagd. Uitstekend gedaan Lasse en gefeliciteerd met je behaalde licentie.

Oesh 

 

 
Verslag 22e Open Elhatri Kata Toernooi Afdrukken E-mail
zaterdag 01 oktober 2016

Zaterdag 1 oktober 2016 was het 22e Open Elhatri Kata Toernooi in Eindhoven. Dit toernooi staat bekend als een goed georganiseerd toernooi en is tevens één van de grootste internationale toernooien in Zuid-Nederland.

Daan Burghout, Yuri Verlee en Jordy van Arkel hadden zich opgegeven voor dit toernooi en vertrokken al vroeg om op tijd in Eindhoven te zijn. Daan moest gelijk om 9:00 uur, Yuri om 10:00 uur en Jordy om 14:30 uur.

Daan liet een prachtige kata zien, maar helaas verloor hij deze partij met 2-1. Zijn tegenstander verloor in de daarop volgende partij, dus Daan kwam helaas niet in aanmerking voor een herkansing. 

Yuri moest gelijk tegen een sterke tegenstander en verloor deze partij, maar hij kwam via de herkansing ontzettend goed terug en won de rest van zijn partijen en behaalde dus een fantastische 3e plaats.

Jordy kwam in actie met zijn team. Samen met Koen Wilting en Jasper Jansen behaalde hij een mooie 3e plaats. Daarna moest Jordy individueel. Hij zat in een ontzettend zware poule, maar hij heeft het fantastisch gedaan en behaalde hier ook een zeer mooie 3e plaats.

Ondanks dat deze wedstrijd snel na de grote vakantie plaatsvindt en de voorbereiding niet optimaal was, werden er toch nog 3 podiumplaatsen behaald door de 3 karateka's.

Karateka's proficiat met het behaalde resultaat en Daan ook jij hebt het uitstekend gedaan!

Oesh

 

 

 

 

 
KBN scheidsrechterscursus kata/kumite Afdrukken E-mail
maandag 29 augustus 2016

Beste karateka's,

Lasse Ubink, Maureen Pfeiffer en Sensei Adriaan Spee hebben zondag 28 augustus 2016 deelgenomen aan de KBN scheidsrechterscursus Kata/Kumite dat werd gehouden in Kulturhus Burcht van Haeften te Haaften. Onder leiding van docent Michel Edel (EKF Kata Judge B en EKF Kumite Judge A) is uitvoerig aandacht besteed aan de theorie. Het wachten is nu nog op de uitslag van het theorie examen wat aan het einde van de dag is afgenomen.

Tevens willen wij Yuri Verlee, Fleur Welner, Kasper Welner, Britt Stijlaart, Jordy van Arkel en Tara van Steenis hartelijk bedanken dat ze als vrijwilligers kata's hebben laten zien, die beoordeeld moesten worden door de scheidsrechters.

Onder het kopje foto's kunnen jullie een indruk krijgen van deze dag. 

Oesh

 

 

 
Verslag vanencompetitie Oisterwijk Afdrukken E-mail
zondag 10 juli 2016

Zondag 10 juli 2016 werd er een vanencompetitie gehouden in Oisterwijk. Dit was de laatste "wedstrijd" voor de grote vakantie. De sportschool werd vertegenwoordigd door Daan Burghout, Jens van der Broek, Fleur Welner en Yuri Verlee.

Met heerlijke buitentemperaturen werd er binnen door de karateka's flink gestreden om zoveel mogelijk punten te behalen voor de volgende kleur vaan. Dit is gelukt onder leiding van coach Hans en hulpcoach Kasper. Moe maar voldaan keerden de 4 karateka's weer naar huis.

Nu gaan we genieten van de vakantie en zien we elkaar weer terug in de dojo te Zaltbommel op 5 september.

Oesh 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 40 van 69
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB